Kinderburgemeester Javano heeft een prijsvraag. Alle scholen in de gemeente Groningen kunnen meedoen en een Schoolplein 14 winnen!
Win een sportief schoolplein met je school.
De prijs is een Schoolplein14, dit is een initiatief van de Johan Cruyff Foundation en heeft als doel om jullie uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten. Jullie mogen dan met de andere kinderen van jullie school, lijnen en kleurvakken (coatings) uitzoeken die worden aangebracht zoals een goal op de muur, een speelcirkel of een stukje atletiekbaan. De school krijgt een startpakket waar in staat hoe en wat jullie zelf allemaal kunnen doen, om zo je eigen Schoolplein14 te ontwerpen.

Hoe doe je mee met de wedstrijd?

Heb je de oproep van Kinderburgermeester Javano gezien? En doe je mee?
Super leuk! Hier vind je de informatie over de prijs en wat je moet doen.

Maak met je klas of samen met andere klassen of zelfs met je hele school een filmpje. Laat zien hoe sportief jullie al zijn EN waarom jullie school een Schoolplein14 wil winnen. Jullie mogen zelf bedenken hoe, als het maar een super leuk filmpje wordt!

Over het filmpje

Het filmpje mag maximaal 2 minuten duren en moet via een link (bijv. YouTube) worden opgestuurd. Je kunt het filmpje tot uiterlijk 4 december 2017 sturen naar groningen.fit@groningen.nl onder vermelding van ‘Deelnameprijsvraag Schoolplein14 naamschool’. De aanmelding is definitief wanneer de school per e-mail een aanmeldingsbevestiging heeft ontvangen.

Bekendmaking winnende school

De jury kiest uit alle ingestuurde filmpjes één winnaar. Het is nog een geheim wie er in de jury zitten… Dat maakt kinderburgermeester Javano maandag 20 november bekend op deze website!
Maandag 11 december 2017 wordt de winnende school bekend gemaakt. Het winnende filmpje is daarna openbaar te zien via Social Media.

We wensen jullie allemaal veel succes!

Meer informatie over Schoolplein14 vind je op: www.schoolplein14.nl
Heb je vragen over de wedstrijd? Stuur dan een mailtje naar: groningen.fit@groningen.nl
Mocht je school niet winnen, maar heb je als school wel interesse, dan kun je contact opnemen want ook dan zijn er mogelijkheden.