As. maandag,  1 februari, start een nieuw spel voor kinderen in Hoogkerk! Komende tijd zijn er helaas nog geen reguliere Bslim activiteiten in de sporthal. Wel is er elke maandag en woensdag van 14:30-16:00 uur een activiteit buiten bij de skatebaan aan de Zuiderweg. Naast deze activiteiten hebben we een heus “Get the picture” spel bedacht. Je kunt mee doen voor punten, maar dat moet niet. Het is een soort grote speurtocht door of net buiten de wijk. Lees de regels goed door:

 

Maandag t/m vrijdag om 15:00 uur verschijnt er een foto via Google classroom van jouw school, op het Instagram account van @jufgineke en via de Facebookpagina van Bslim. (klik)

 

Spelregels

  1. Ga (veilig) naar de plek waar de foto is gemaakt en zoek daar de Bslim sticker.
  2. Maak een foto van de sticker met daarbij jouw hoofd (als je dat wilt), hand of voet.
  3. Stuur de foto naar bredevakdocenthoogkerk@gmail.com of app naar 06- 18117780.
  4. Vermeld je naam en school in het bericht.

 

Punten
Voor elke juist gestuurde foto krijg je 10 punten. Ben je de eerste van de dag, dan krijg je 20 bonuspunten. We doen dit (voorlopig) een week lang, dus vijf dagen. Aan het eind van de week maken we de winnaars bekend.

 

Prijzen
Er zijn hele toffe spellen pakketten te winnen. Niet alleen komt er een individuele top 3 uit, maar ook een top 3 van alle scholen uit Hoogkerk. Je speelt dus niet alleen mee voor jezelf, maar ook voor je eigen school. Daarom is het belangrijk dat je zowel je naam als school bij je foto vermeld.

 

Veiligheid

  • Bij dit spel hanteren we de richtlijnen van het RIVM.
  • Speel dit spel met je gezin of met maximaal twee personen.
  • Houd 1,5m afstand van andere mensen.
  • Zijn er al anderen op de plek van de sticker, wacht dan op elkaar!

 

Heel veel plezier en succes!

 

Sportieve groet,

Het Bslim Team Hoogkerk

Bas, Gineke en Joyce