Let’s Roll

Datum:

Tijd:

Locatie:

Dek

In Lewenborg houden we van skaten en skeeleren! Direct na de zomervakantie organiseerden we al een Skate & Roll 4 daagse…..dat was een groot succes, dus dat doen we volgend jaar weer! Daarnaast zijn we 2 jaar geleden (na de meivakantie) gestart met het wekelijks terugkerende evenement “Let’s Roll”. We verzamelen op het grasveldje bij Dek (tegenover schoolplein van de Swoaistee. Wij hebben dan leen skates (en veiligheidsmaterialen) en leen stepjes mee. Natuurlijk is iedereen die wil komen rollen vrij om een eigen step of eigen skates mee te nemen!

We gaan dan 1 uur lang rondjes skaten over de mooie asfaltweg van Dek (tegenover het schoolplein van Swoaistee, aan de andere kant van de Singel). Je krijgt van ons een “stempelkaart” mee, zodat je kunt bijhouden hoeveel rondjes je maakt! Natuurlijk zetten we er een gezellig muziekje bij op, zodat het een uurtje heerlijk ontspannen feest is! Zien je jou daar ook? Aanmelden hoeft niet, kom gewoon langs en rol met ons mee!

Dit doren we dit jaar 3x en daarna sluiten we op dinsdag 11 juni af met skaten en steppen op de 400 meter baan van Kardinge!

 • Dek
 • Lewenborg
 • 9732 HW

Datum & tijd

  Bekijk meer datums

  Verberg datums

  Deel dit!
  Voeg toe aan agenda