Hallo allemaal,

Na de zomervakantie zijn de scholen en verschillende sportverenigingen weer begonnen. Dat is natuurlijk erg fijn! Wij als Bslim team kunnen natuurlijk niet achterblijven. Daarom organiseert Bslim op woensdag 23 september 14:30-16:00 uur, tijdens de Nationale Sportweek; ‘’de Bslim Kickoff Hoogkerk’’. Dit zal plaatsvinden op de parkeerplaats van de Vensterschool, Zuiderweg 70. Het belooft een groot sport en spel festijn worden voor alle leeftijden. Meer informatie volgt dus houdt onze kanalen goed in de gaten!

U zult begrijpen dat het nog best een gepuzzel is om alles weer zo normaal mogelijk door te laten gaan. Daarom is besloten dat de Sport en Spel instuif op woensdagmiddag tot en met de kerstvakantie geen doorgang kan vinden.

Wel komt er een andere activiteit voor in de plaats, met het thema “fitter met Bslim”. Wekelijks allerlei activiteiten om lekker fit en sterk te worden.

Daarnaast nieuw dit jaar; op de maandag bieden we wisselende clinics/ workshops aan. De invulling van de clinics worden aangepast op de behoefte van de kinderen. De clinics/ workshops worden aangeboden door sportverenigingen/ instanties uit de omgeving. Dus heb je een leuk idee, laat het dan weten aan het Bslim team van Hoogkerk! Ook starten we dit jaar met kleutergym; een uur met o.a. dansen, klimmen en klauteren samen met uw kleuter. Hierbij geldt maximaal 1 ouder/ verzorgende, opgave is verplicht en VOL = VOL.

Het (voorlopige) programma ziet er als volgt uit (start maandag 28 september):

  • Maandag 14:30-15:30 uur; Wisselende clinics/ workshops (vanaf groep 3)

@Sporthal Hoogkerk

  • Dinsdag 14:30-15:30 uur; MRT; deelname op uitnodiging (groep 1 t/m 8)

@Sporthal Hoogkerk

  • Woensdag 14:30- 16:00 uur; Fitter met Bslim (groep 5 t/m 8)

@Sporthal Hoogkerk

  • Donderdag 14:30-15:30 uur; Kleutergym (groep 1 en 2)

@Sporthal Hoogkerk

  • Donderdag 15:30-16:30uur;  Zaalvoetbal (10-16 jaar)

@Sporthal Hoogkerk

 

In de nieuwsbrieven van de scholen, op www.bslim.nl, de Bslim Facebook pagina en op Instagram ‘’@jufgineke’’ zullen regelmatig berichten verschijnen met de laatste informatie.

 

Voor vragen kunt u terecht bij:

  • Gineke Wijsbeek

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs Anne Frankschool

Brede vakdocent Bslim Hoogkerk

06-18117780/ bredevakdocenthoogkerk@gmail.com

 

  • Joyce Rundervoort

Buurtsportcoach Bslim Hoogkerk

Coördinator stadsbrede events Groningen

06-26975216/ j.rundervoort@hvdsg.nl