Sinds zaterdag 6 november zijn de, door het RIVM en het kabinet gecommuniceerde, aangescherpte maatregelen in gegaan. Dit houdt voor sport en bewegen in dat jeugd tot 18 jaar zonder extra voorwaarden gelukkig gewoon binnen en buiten mag sporten. Wanneer je als toeschouwer bij een binnenlocatie wilt kijken, is het tonen van een geldig Coronatoegangsbewijs (QR code) verplicht.

Om die reden vragen wij vanaf deze week ouders/verzorgers, die hun kind(eren) bij onze instuiven komen brengen, buiten te blijven. Wanneer je als ouder/verzorger echt mee naar binnen wilt om je kind te helpen met omkleden en/of wilt blijven kijken, dan mag dit maar dan dien je bij de deur een geldig Coronatoegangsbewijs te laten zien aan een van de Bslim beweegprofessionals. Mocht de situatie zich voordoen dat we ter plekke niet voldoende begeleiding hebben om ook nog op een geldige QR code te controleren, dan zijn we genoodzaakt om ouders op die bewuste instuif niet toe te laten.

Hiermee is het mogelijk om onze instuiven aan te blijven bieden zoals wij, u en de kinderen gewend zijn. We hopen op uw begrip en medewerking.

Team Bslim Groningen