Nu de corona maatregelen op het gebied van sportdeelname weer zijn versoepeld, komt er ook weer ruimte om Bslim activiteiten te organiseren. Wat nog wel door het RIVM en door de gemeente Gronngen als voorwaarde wordt gegeven is dat de sportactviteiten buiten moeten plaatsvinden. Dat betekent dus dat de instuiven zoals jullie die kennen van de maanden voor de coronacrisis niet meer door kunnen gaan. Wat gaan we dan wel weer doen?

Vanaf vrijdag 22 mei staan we iedere vrijdag van 15:30-16:30 uur in de voetbalkooi bij de Swoaistee om te voetballen met kinderen van 8 t/m 12 jaar

Binnenkort introduceren we voor kinderen van groep 3 t/m 8 een leuke en spannende Escapegame door de wijk. Leerlingen in groep 3 t/m 6 kunnen wel wat hulp van ouders gebruiken, groep 7 en 8 kids moeten dit zelfstandig kunnen doen. We sturen je met telefoon op pad naar verschillende plekken in de wijk, waar je dmv het scannen van een QR-code een puzzel krijgt die je moet oplossen om letters te verdienen. Hou hiervoor de digitale platformen van je school en onze facebookpagina en website in de gaten.

Ook zal de spelcontainer van het WIJ-team iedere dinsdag en donderdag weer open zijn tussen 14:00-17:00 uur. Deze staat naast de voetbalkooi bij ‘t Kompas. Hier zal Bslim ook zo nu en dan aanwezig zijn om met kids t/m 12 jaar een bijzondere activiteit te doen!

Op woensdag 3 juni organiseren we een te gekke Outdoor Sport middag op Kardinge. Hierbij is ruimte voor maximaal 60 kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. We gaan in groepjes van 20 personen op 3 verschillende lpocatie op Kardinge allemaal leuke sport-activiteiten doen. Het duurt van 15:00-17:00 uur. Opgave is verplicht

Daarnaast hebben we bij sportverenigingen die normaliter in Lewenborg trainingen verzorgen gevraagd of niet-leden welkom zijn bij hun trainingen in deze coronaperiode. Bij veel verenigingen is dit het geval! Al die trainingsmomenten hebben we verzameld in een overzicht: Het ‘Snuffel-sport programma Bslim’ . Dit overzicht wordt telkens aangevuld wanneer we van andere verenigingen meer info krijgen. Dit is de ideale gelegenheid om te kijken of die sport iets voor jou is. Aanmelden voor deze ‘snuffel-trainingen’ gaat via Buurtsportcoach Dennis (d.verver@hvdsg.nl of 06-83140751) o.v.v. mailadres en geboortedatum. Het actuele overzicht vindt je hieronder: