#BASE

De Bslim After School Experience, #BASE, is het sportstimuleringsproject van vier Buurtsportcoaches uit de wijken in Groningen. #BASE focust zich op de doelgroep 12 t/m 15 jaar van de leerlingen van de Kluiverboom. Het sportaanbod richt zich op trendsporten, na schooltijd op en om Kardinge. Denk aan klimmen, crossfit en fitness. Dat betekent dat er in de week diverse momenten zijn waarin leerlingen deze sporten kunnen beleven! Inschrijven is mogelijk via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier: Aanmelden #BASE

Volg ons op Instagram en Facebook

Nieuwe activiteiten voor jeugd van 12 t/m 15 jaar!

Tijdens de activiteiten wordt je als deelnemer uitgedaagd om nieuwe technieken te leren binnen de sport. Vanuit de basis techniek zal je steeds meer leren en steeds beter worden. Er zit een lijn in de opbouw van makkelijk naar moeilijk. Daarnaast wordt je gecoacht door een echte trainer! Vind je de sport leuk? Dan helpen wij je verder!

Voor de huidige stand, het programma en alle uitslagen volg je ons op ‘social’ via Bslim050 op Facebook, Instagram en Twitter!

Activiteitenkalender #BASE

Laden… Laden…
3e Editie #BASEGames Speedsoccer Cup
Na twee succesvolle edities van de #BASEGames Speedsoccer organiseert #BASE weer de scholencompetitie!  Zes teams van vier verschillende scholen strijden zes weken lang om de felbegeerde cup. Wie wordt de opvolger van CSG Kluiverboom? In het Indoor Sports Centre aan de
Lees verder
Bslim at the beach!
“Vamos a la playa!” Donderdag, 11 oktober wordt het maar liefst 23 graden! Zwembroek, slippertjes aan, zonnebril op en gaan met die banaan! Vanaf 15:00 uur ben je welkom bij “Bslim at the beach” bij het Zilvermeer op Kardinge om
Lees verder
Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign