#BASE

De Bslim After School Experience, #BASE, is het sportstimuleringsproject van vier Buurtsportcoaches uit de wijken in Groningen. #BASE focust zich op de doelgroep 12 t/m 15 jaar van de leerlingen van de Kluiverboom. Het sportaanbod richt zich op trendsporten, na schooltijd op en om Kardinge. Denk aan klimmen, crossfit en fitness. Dat betekent dat er in de week diverse momenten zijn waarin leerlingen deze sporten kunnen beleven! Inschrijven is mogelijk via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier: Aanmelden #BASE

Volg ons op Instagram en Facebook

Nieuwe activiteiten voor jeugd van 12 t/m 15 jaar!

Tijdens de activiteiten wordt je als deelnemer uitgedaagd om nieuwe technieken te leren binnen de sport. Vanuit de basis techniek zal je steeds meer leren en steeds beter worden. Er zit een lijn in de opbouw van makkelijk naar moeilijk. Daarnaast wordt je gecoacht door een echte trainer! Vind je de sport leuk? Dan helpen wij je verder!

Voor de huidige stand, het programma en alle uitslagen volg je ons op ‘social’ via Bslim050 op Facebook, Instagram en Twitter!

Activiteitenkalender #BASE

Laden… Laden…
Hele vette #BASE activiteiten in juni
Yes! Het programma in juni is bekend! We hebben hele toffe nieuwe sporten voor jullie uitgezocht. We gaan klimmen bij Break Out (klik!) in Harkstede en we bieden een hele vette #BASE activiteit aan bij Snowlimits. We spelen “Archery Tag”(klik!) een
Lees verder
Finale FC Groningen Buurtbattle
Dinsdag 1 mei a.s. is op  sportpark ‘Corpus den Hoorn’ de finale van de FC Groningen Buurt Battle 2018. Dit is de afsluiting van een acht weken durend project. De FC Groningen Buurt Battle is één van de vele maatschappelijke
Lees verder
Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign