De Instuif voor groep 1 t/m 4 in gymzaal Kiel gaat voorlopig niet door als gevolg van de aangescherpte maatregelen!

Het sportclub-uurtje op donderdag in de sporthal gaat voorlopig niet door als gevolg van de aangescherpte maatregelen!

Het voetballen voor 14 jaar en ouder in de sporthal op vrijdag van 16:30-17:30 uur gaat voorlopig niet door als gevolg van de aangescherpte maatregelen!

De grote instuif op woensdag in de sporthal is nu iedere woensdag voor een andere school uit de wijk! (zie aangepaste poster)

 

Uitleg

Vorige week vrijdag hebben we allemaal kennis genomen van de aangescherpte Corona richtlijnen. Deze richtlijnen zijn er eigenlijk allemaal op gericht om het aantal ontmoetingen en contacten te beperken. Een van de maatregelen is dat er na 17:00 uur niet meer in groepen gesport mag worden. Voor Sport050 (de eigenaar van de sporthallen en gymzalen in Groningen) betekent dit dat er tot 16:30 uur gesport mag worden in hun zalen, zodat er daarna nog opgeruimd kan worden en ze om 17:00 uur de deuren kunnen sluiten.

Grote instuif in sporthal op woensdag
Wij zijn van mening dat het van groot belang is om te blijven bewegen, zeker voor kinderen, dus we proberen zo goed en kwaad als het kan wel een aantal van onze activiteiten te laten doorgaan. Wat we voorlopig in ieder geval niet meer zullen organiseren is de grote instuif waar een grote groep kinderen van diverse scholen tegelijkertijd in 1 ruimte actief zijn. We hebben we besloten dat we de komende 4 woensdagen telkens leerlingen van 1 school uitnodigen om naar de grote instuif te komen. Zo kunnen we toch het aantal contacten beperken.

Instuif groep 1 t/m 4 in Gymzaal Kiel op dinsdag
Daarnaast heeft Turnstad Groningen ons gevraagd of zij de tijd van onze Instuif voor groep 1 t/m 4 mogen gebruiken om alsnog hun trainingen te kunnen draaien voor 17:00 uur! Wij willen deze vereniging graag de gelegenheid geven om hun trainingen toch allemaal te kunnen geven, dus hebben we besloten om hen dit uur te geven. Deze instuif groep 1 t/m 4 gaat dus voorlopig NIET door.

Sportclub-uurtje in sporthal op donderdag

De komende donderdagen zou Basketballvereniging BVG de invulling van het sportclub-uurtje voor haar rekening nemen. Hun eigen trainingen gaan niet door en daarmee vervalt ook de invulling van het sportclub-uurtje. Er zijn geen trainers beschikbaar op de donderdagen. Het Sportclub-uurtje zal dus komen te vervallen

Voetballen in sporthal op vrijdag voor 14 jaar en ouder

Ook is er op vrijdag alleen nog maar het uurtje voetballen voor de jeugd van 8 t/m 14 jaar van 15:30-16:30 uur, aangezien de sporthal daarna dicht is. Er is dus geen voetbal voor de 14+ groep

Tot aan de kerstvakantie ziet de programmering er als volgt uit:

We hopen dat we na de kerstvakantie weer met ons reguliere programma door kunnen gaan!